Vi tar hand om er IT-miljö 24/7

När vi anpassat datorerna så kan vi centralt utnyttja våra verktyg på många kunder samtidigt. Ni får tillgång till våra duktiga tekniker som löpande hittar nya sätt att effektivisera och skydda era datorer. Vår driftplattform gör det lätt för oss att snabbt applicera vår nya teknik och inställningar utan att störa användarna.

Helpdesk

Helpdesk

Vår Helpdesk ger ett enkelt och effektivt stöd till personalen i din affärsverksamhet.
Tekniska problem, inköp eller hur man enklast löser ett problem i Office kan hanteras. Helpdesken blir bättre och bättre över tid, allt eftersom vi lär känna verksamheten, era behov och förutsättningar.

Primeone helpdesk är en del av ett program som ger er verksamhet löpande support. Det innebär att ni får kontroller och uppdateringar som förlänger livslängden på system och program.

Fjärrsupport

Fjärrsupport

I mer komplicerade supportärenden använder vi fjärrsupport för att bättre kunna hjälpa er.

Fjärrsupport innebär att vi kan styra era datorer på distans. Vi använder oss av TeamViwer, med en enkel nedladdning utan installation kan vi starta en fjärrsupport session.
Med TeamViewer kan vi fjärrstyra datorer precis som om vi satt framför dem. Var du än befinner dig finns din support med dig

Supportverktyg

Supportverktyg

Vi installerar vår agent på era datorer. Agenten är vår hjälpreda som styr applikationer och säkerhet enligt våra regler.

Genom den kan våra tekniker sköta er datamiljö centralt och anpassa ert säkerhetssystem med Antivirus , filter, patch - hantering med mera . Vi kombinerar de säkerhets applikationer och säkerhets inställningar som är bäst just nu. Ändrar sig hotbilden så ändrar vi applikationer och inställningar.

Ni sitter aldrig fast med gamla licenser som inte längre löser era problem. Alla licenser för säkerhets produkter vi använder in går i månadspriset.