Nätverksövervakning

Med aktiv realtids antivirus-program kan vi öka detektionsförmågan och kan avvisa merparten av skadlig kod som sprids. Vi kan hantera riktade attacker där någon skräddarsyr kod för att uppnå ett syfte. Brandväggar begränsar åtkomst, men har ändå som huvudfunktion att släppa igenom trafik till önskade tjänster. Öppna system och tjänster som exempelvis hemsidor är ständigt i riskzonen för attacker. Behovet för trygg och säker IT ökar hela tiden, vi på primeone arbetar alltid med att hålla säkerheten hos våra kunder på topp. Både mot malware, Ransomware och liknande virus som krypterar/skadar/radera data.

Automatiserad agent

Vår automatiserade ”säkerhetsanalytiker” installeras på varje arbetsstation/server som övervakas dygnet runt året runt. Uppdateringar av säkerhetsprogram sker automatiskt. Vårt supportverktyg erbjuder konstant övervakning och inbyggt antivirus för din IT-miljö. Agenten har även inbyggt webbfilter som aktivt blockerar hemsidor med skadlig kod. Förutom det hanteras även programuppdateringar automatisk av agenten. Du slipper onödiga frågerutor om nya versioner av användbara program. Agenten medelar automatiskt våra tekniker om din dator utsätts för en attack och vi kan snabbt åtgärda problemet.

Prime One säkerhet

Ett företags lokaler använder fysiska larm men det är vanligt att man glömmer att de datorer som innehåller viktig data behöver en bra backup. Genom vårt upplägg med olika nivåer på säkerhetsarbetet vad gäller IT får ni en kostnadseffektiv tjänst för att öka er säkerhetsnivå. Mailprotection, Webprotection, Aktivt Anti-virus, lokal och molnbackup med DR (Disaster Recovery). Vår säkerhetsanalytiker håller koll dygnet runt med fast månadskostnad. Med proaktivt underhåll kan vi se till att dina datorer skall fungera optimalt. Vi jobbar med att förebygga driftstoppen så att er personal kan maximera sin effektiva tid.