Aftén bil

Aftén Bil erbjuder sina kunder ”en riktigt bra bilaffär”. Aftén Bil omfattar ett antal bilmärken såsom Volkswagen, Kia och Jeep. Prime One tar hand om IT-miljön och ser till att allt fungerar friktionsfritt på båda anläggningarna 24/7.

Vårt uppdrag är inventering, utvärdering, inköp, installation, konfiguration, drift & underhåll.

BMW Club Schweden

BMWCS är en svensk bilklubb för BMW-ägare. Uppdraget var att ta fram en ny hemsida för medlemmarna i de olika sektionerna runt om i Sverige. Hemsidan fungerar som en central för alla evenemang och som ett forum för alla medlemmar.
Bilklubben är mycket aktiv och händelsekalender och FB inläggen kan kollas på alla typer av enheter, mobilen, paddan eller datorn.

Akers Friskola

Akers Friskola är en Montessori-inspirerad skola med eleven fokus. Skolan verkar i Österåker och med 250 elever och ett 40-tal personer som jobbar i skolan är verksamheten är beroende av en fungerande IT-miljö där alla elever och lärare ständigt är uppkopplade. Vårt uppdrag är att se till att miljön fungerar 24/7.

Boon Edam

Boon Edam är en global marknadsledare inom entrélösningar. Huvudkontoret ligger i Holland. Vårt uppdrag är att ta hand om IT-miljön i den svenska delen av verksamheten, där säkerhet och tillgänglighet är i fokus.

JKLab Nordic

JK Lab är en komplett leverantör av instrument för industri, universitet och högskolor Vi tillhandahåller installation, utbildning samt ackrediterad kalibrering. Prime One har utvecklat den nya hemsidan där tillgängligheten till produktinformation är i fokus.

Roslagsvatten AB

Roslagsvatten är ansvariga för vatten och avlopp för Österåkers komun, valltentuna och ekerö. Vårt uppdrag handlar om att skapa en hållbar och sund samhällsutveckling. I en snabbt växande region är det viktigt att den grundläggande infrastrukturen med vatten, avlopp och avfall fungerar och byggs ut både med hänsyn till naturen, den känsliga havsmiljön och människorna som bor här.